dinsdag 4 augustus 2015

Geld verdienen met EuroClix

Eigenlijk zie ik de link op de meeste blogs die ik volg wel langskomen (volgens mij ben ik ook via één van die linken lid geworden!) en dat is die van EuroClix, een online spaarprogramma. Ik was in het verleden altijd zeer sceptisch over dit soort programma's maar toen ik eenmaal consuminderblogs begon te volgen, zag ik dat mensen er toch wel wat extra's mee konden verdienen. EuroClix was degene waar het meest mee verdiend werd dus daar heb ik me uiteindelijk voor aangemeld.

In het begin leek het allemaal niet zo op te schieten maar langzaam maar zeker kreeg ik meer aanvragen voor enquêtes. Omdat ik heel veel online koop, loopt het ook nog best aardig op. Zelfs de wekelijkse boodschappen die ik bestel via de AH Pick Up, bestel ik via EuroClix. Die bestel ik tóch wel en ik krijg er nu iedere week Clix voor. Verzekeringen oversluiten doe ik ook regelmatig. Zo heb ik dit jaar aardig wat Clix binnengehaald bij het oversluiten van onze zorgverzekeringen en onze autoverzekering. Uiteraard sluit ik ook ieder jaar via EuroClix een contract af bij een nieuwe energieleverancier.

Ik wil bewust geen 'slaaf' worden van dit soort programma's. Als ik geen tijd heb, besteed ik er ook minder tijd aan en vul ik minder enquêtes in. Op de mailtjes klikken, kost weinig tijd (al krijg je er ook heel weinig voor). Nu ik vakantie heb, neem ik wat meer de tijd voor het programma. Soms krijg je mailtjes om bepaalde enquêtes in te vullen maar als ik een paar keer per dag even naar de site van EuroClix ga, zie ik via PanelClix ook wel eens enquêtes klaarstaan. Ik heb er ook bewust voor gekozen om het bij dit spaarprogramma te houden. Zo blijft het voor mij 'leuk'.

Ach, het zijn geen schokkende bedragen die ik ermee verdien, maar ik vind het wel mooi meegenomen. Meestal laat ik het uitkeren zodra ik € 50,- bij elkaar gespaard heb en dan doen we er iets leuk mee. Binnenkort hopen we het te gebruiken om samen uit eten te gaan (i.c.m. de dinerzegels van de AH).

Altijd leuk om te kijken wat het nu precies opgeleverd heeft. Ik weet niet zeker meer wanneer ik hiermee gestart ben... Ik schat in dat dit rond de zomer van 2013 geweest zal zijn.


Mochten er toch nog mensen zijn die EuroClix nog niet kennen, via deze link kun je je aanmelden (en dan verdien ik ook nog wat Clix...).

Zijn jullie ook actief met EuroClix? Heb je tips hoe je meer/sneller Clix kunt sparen? Heb je nog andere online spaarprogramma's waar je aan meedoet?

13 opmerkingen:

 1. Aangezien ik geen webblog heb kan ik daarmee niets verdienen. Ben dus afhankelijk van de e-mails, enquetes en overstappen. Ik koop nauwelijks iets online, maar kijk wel of het via hen kan indien ik dat wel doe.

  De enquetes vind ik soms zo langdradig en onduidelijk. Verschillende vragen worden op andere manieren gesteld en vaak haak ik af. Ook moet je je door voorvragen worstelen.

  Ik laat bij elke 10,00 uitbetalen dan heb ik wat en de volgende zou weer lang duren.

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Ik verdien ook niets via mijn blog (heb geen banner/link staan waarmee mensen zich aan kunnen melden). Verdien toch voornamelijk met enquêtes een aankopen. Inderdaad, sommige enquêtes moet je even doorheen worstelen, anderen vind ik juist weer leuk.

   Verwijderen
 2. Ik ken Euroclix wel, vrij goed zelfs. Ik gebruik het al zo'n 7 jaar geloof ik. Als het niet langer is ;)

  Maar recent ben ik gestopt met zelf actief iets doen op Euroclix. Beetje lang verhaal waarom, als je het interessant vind staat het op deze blog http://sandagroen.blogspot.nl/2015/06/waarom-ik-ga-stoppen-met-euroclix.html

  Maar ik ontvang nog maandelijks ongeveer 500 clix vanwege de mensen die via mij lid zijn geworden, dat vind ik dan toch nog wel leuk :D

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Ik heb het stukje op je blog gelezen! Ik doe nog niets zo lang mee dus voor mijn gevoel is er niet zoveel veranderd. Tja, ondanks het verdienmodel van Euroclix, gaat het er mij om dat ik er zelf ook nog aan verdien. Maar het gaat niet erg snel, daar heb je helaas gelijk in. Ik heb helaas ook regelmatig enquêtes waarbij ik na een aantal vragen niet meer mee mag doen... Kijk, die clics via het aanbrengen van leden is wel super! Misschien heb ik me ook wel via jouw site aangemeld, zou goed kunnen ;-).

   Verwijderen
 3. Ik gebruik het al sinds 2004, vanaf de introductie. Eerst ging het niet zo hard, maar de laatste tijd, met b.v. die verandering dat je ook clix krijgt over het saldo van mensen die via jou zijn lid geworden, gaat het wel een stuk harder. Ik probeer het daarnaast zoveel mogelijk te gebruiken voor bijvoorbeeld aankopen en heb ook de Euroclix-creditcard, hoewel ik daarvan laatst bericht kreeg dat het aantal punten dat ze daarop geven flink achteruit gaat.

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Dat scheelt, zeg! Maar jij hebt vast een heel aantal mensen die via je blog lid geworden zijn van Euroclix. Dan loopt het hard op. Misschien ben ik ook wel via jouw blog lid geworden ;-). De lezers van mijn blog zijn vast allemaal al lid of bewust geen lid dus daar ga ik niets aan verdienen. Momenteel hebben we geen creditcard maar mochten we hem weer gaan aanvragen dan is dat een goed idee!

   Verwijderen
 4. Wij gebruiken ook Euroclics, we 'verdienden' er het eerste jaar 70 euro mee. De tweede 70 euro deden we iets langer over. Nu zijn we met de derde ronde bezig, we laten uitbetalen bij 70 euro. Met name door de enquêtes verdienen we de clics, als we iets online bestellen proberen we het via Euroclics, maar lang niet alle webshops hebben een link ermee. Mn man doet mee met lucky day o.i.d. maar daar hebben we nog nooit extra clics mee gewonnen.
  We krijgen tegenwoordig wel veel minder reclame mailtje waar je 1 clic mee kan verdienen.

  Groetjes Anita

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Aha, jullie hebben meer geduld als ik bij het uitbetalen ;-). Ik koop vaak via de bekende internetshops dus dat kan vaak via Euroclix. Heb ooit één keer meegedaan met Lucky Day maar dat doe ik niet meer. Weg waren m'n zuur bij elkaar verdiende Clix.

   Verwijderen
 5. Ik doe ook aan Euroclix, ik heb een hoop van die programma's uitgeprobeerd en dit is een van de weinige die ik nog doe, Euroclix spaart het snelst vind ik.

  Misschien een goede tip, ik gebruik Alertbox, da's echt handig:
  http://pc-en-internet.infonu.nl/software/111827-alert-box-meldt-wijziging-in-pagina-handige-firefox-add-on.html
  Zo'n addon meldt aan jou, als je toch de computer aan hebt staan, of ie een wijziging opmerkt op de Euroclix pagina. Dan hoef je niet telkens te kijken of er een nieuwe enquete beschikbaar is. Ik gebruik hem al een paar jaar. Scheelt een hoop onrustig heen-en-weer klikken.

  (Mijn blog over Euroclix:
  https://drie33.wordpress.com/2012/09/20/geld-verdienen-met-euroclix-klikken-kopen-en-enquetes/

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Bedankt voor de goede tip! Daar ga ik snel gebruik van maken. Scheelt inderdaad zenuwachtig geklik ;-). Je blog ziet er ook interessant uit. Ik ga je volgen!

   Verwijderen
 6. Aanbieding van snelle financiële hulp.

  Dit jaar is de rente op onze hypotheek afgenomen. We hebben onze participatie teruggebracht tot 2% gedurende 10 jaar. Voorheen was dit 3,7%.

  E-mail: Rolandgadner@outlook.de
  E-mail: info@creditfinance-bank.com
  Whatsapp-nummer: +33784505888
  Website: https://www.creditfinance-bank.com

  BeantwoordenVerwijderen
 7. Kapitaalleningen en hypotheekgroepen bieden bedrijfsfinanciering, leningen die passen bij uw bedrijfsplan. krijg snelle en gemakkelijke toegang tot de
  financiering die u nu nodig hebt, krijgt de financiering die u nodig hebt om uw bedrijf te helpen snel te groeien. Nu solliciteren, Home finance, Business finance, personal finance, company finance, student finance. snelle goedkeuring, e-mail: capitallendinghelpdesk@gmail.com
  Blog: https://capitallendingfince.blogspot.com/

  BeantwoordenVerwijderen
 8. HOE ARTS KPUKPU MIJN GEBROKEN HUWELIJK OPSTELT.
  Neem contact op met zijn e-mail: drkpukpu@gmail.com
  via whatsapp / Viber: 2348124313399

  Hallo, mijn naam is STEPHANIE WOOD, ik ben hier om te getuigen van een geweldige en krachtige spreukmaker genaamd dokter KPUKPU GAFAR. Ik was zo in de war en er kapot van toen mijn man me verliet voor een andere dame. Ik had hem hard nodig omdat ik zoveel van hem houd. Dus nam ik contact op met deze geweldige spreukgever op (drkpukpu@gmail.com) voor hulp. Hij hielp me een wederkerende liefdesbetovering over mijn man uit te spreken en binnen 48 uur kwam mijn man huilend bij me terug en smeekte om mijn vergeving. Dokter KPUKPU liet hem vrij om te weten hoeveel ik van hem hield en hem terug wilde hebben. En Hij opende ook zijn ogen om voor te stellen hoeveel liefde we samen delen. Terwijl ik dit getuigenis schrijf, ben ik de gelukkigste vrouw op aarde. Ik wil deze geweldige spreukmaker aanbevelen aan iedereen die echt een dringende oplossing nodig heeft voor een liefdesbreuk. E-mail hem op;

  drkpukpu@gmail.com of WhatsApp / Viber: 2348124313399

  BeantwoordenVerwijderen