dinsdag 1 mei 2018

Dag (spaar)hypotheek!

Om meteen maar met de deur in huis te vallen... we houden nog steeds een hypotheek over! Maar na bijna 9 maanden twee hypotheken gehad te hebben, voelt het wel als een opluchting om er van één verlost te zijn ;-). En ook nog eens van één de me niet op alle fronten meer 'lekker zat', de afgelopen jaren...

In juli 2010 tekenden wij voor onze destijds nog te bouwen nieuwbouwwoning. We kochten de woning voor € 270.000,- maar sloten een hypotheek af van € 325.000,-. Het was nog de tijd dat je, naast een aanbouw en extra opties bij de woning, ook je keuken en badkamer kon meefinancieren in de hypotheek. In die tijd stonden de rentes hoog, tegen de 6 %. Omdat we de hypotheek van ons appartement konden meenemen, stond de rente voor dat gedeelte van de hypotheek nog lager, maar over het grootste gedeelte betaalden we ruim 5 %. Eigenlijk al rond de aankoop zaten we volop in de economische crisis en daalden de huizenprijzen. Dus zaten we in januari 2011 in een mooi afgewerkte nieuwbouw (-rijtjes)woning mét hoge hypotheek.

Ik heb al vaker over deze hypotheek geschreven want dat werd een heel verhaal... Uiteindelijk eindigden we met twee hypotheekdelen: een annuïteitenhypotheek in combinatie met een spaarhypotheek. Van de laatste wil ik vandaag de balans opmaken. 

http://rustinhuisenindeportemonnee.blogspot.nl/2015/08/onze-beleggingshypotheek-in-een-vorig.html
http://rustinhuisenindeportemonnee.blogspot.nl/2015/08/onze-complexe-spaarhypotheek.html
http://rustinhuisenindeportemonnee.blogspot.nl/2015/08/de-verborgen-kosten-van-de.html

In bovenstaand bericht schreef ik al dat een nogal complexe spaarhypotheek hadden en ook dat er nogal wat kosten berekend werden. Ondanks dat een spaarhypotheek op papier een gunstige constructie is en i.c.m. aflossen en storten financieel gezien heel aantrekkelijk is, leek onze spaarhypotheek toch 'te mooi om waar te zijn'. Zeker het verhaal met de lagere rente over de lening en de hogere rente over de spaarpolis.

Nu we vorige week gepasseerd zijn bij de notaris, kunnen we mooi de balans eens opmaken van deze spaarhypotheek na bijna 8 jaar. Kijk je mee?

Bedrag: € 172.426,-
Totale looptijd: 96 maanden

Betaalde bruto rente (5,1%): € 68.556,-
Betaalde netto rente: € 43.404,-

De cijfers drukken me nog even met de neus op de feiten hoe duur lenen feitelijk is! Als je uitgaat van de netto betaalde rente, hebben we de afgelopen 8 jaar al een vierde van onze lening aan rente betaald aan de bank. Bruto gezien ligt dat nog hoger...

Maar nu komt voor mij het meest interessante gedeelte! Want wat heeft de spaarpolis gedaan? De spaarpolis waar via onze inleg nogal wat extra kosten voor berekend leek te worden? Waar we zo'n mooie hoge rente over ontvingen, nl. 6,25%? Ook al rendeert zo'n spaarpolis aan het begin van de looptijd het minst, het is toch interessant om te kijken wat 8 jaar inleg oplevert. De aflosnota waar ik zo benieuwd naar was, ontvingen we eerder deze week via de notaris.

Maandelijkse inleg: € 222,55
Totaal ingelegd na 96 maanden: € 21.364,80
Opgebouwd bedrag spaarpolis: € 19.399,49

Zien jullie dat? Ondank de hoge rente die we zouden ontvangen over de spaarpolis, nl. 6,25%, krijgen we na 8 jaar storten nog niet eens onze inleg terug! Ik schreef al eerder dat deze bank blijkbaar (hoge) verborgen kosten berekent en dat blijkt nu ook. Want ook al rendeert de spaarpolis steeds beter naarmate de looptijd vordert, ik vind het vreemd dat we op bijna een derde van de looptijd nog niet eens de inleg eruit hebben... Of zie ik iets over het hoofd?

Als we, fictief, doorgegaan waren met storten en stel dat we deze rente zouden blijven houden tot het einde van de looptijd, dan zouden we totaal zo'n € 80.000,- storten in 30 jaar. En dat zou dan gegarandeerd die ruim € 170.000,- opleveren in de spaarpolis. Uiteindelijk moet die winst dan vooral behaald worden tegen het einde van de looptijd.

Al met al, hoewel ik feitelijk wel overtuigd ben van het feit dat puur financieel gezien een spaarhypotheek voordelig is, ben ik wél blij van déze spaarhypotheek af te zijn. Onze volledige annuïteitenhypotheek is wel zo overzichtelijk en zonder verborgen kosten. Nu straks maar eens hard gaan aflossen...

72 opmerkingen:

  1. Een deel van de inleg zal gebruikt zijn voor de premie van een overlijdensrisicoverzekering.

    Maar dan nog vind ik het een ont-zet-tend slecht product. Een woekerpolis. Houden jullie in de gaten, wie er misschien al aan het procederen is tegen deze bank ivm deze polis? Misschien krijgen jullie dan nog wel eens een keer een paar duizend euro extra...

    BeantwoordenVerwijderen
    Reacties
    1. Ik weet dat we destijds voor een beperkte dekking hebben gekozen wat betreft de overlijdensrisicoverzekering dus kan nooit heel veel zijn. Ik ga eens nakijken of er meer negatieve ervaringen zijn. De tussenpersoon die ons deze hypotheek verkocht heeft, heeft ons al eerder een woekerpolis aangesmeerd. Het bedrag daarvan kregen we destijds kosteloos uitgekeerd omdat het een woekerpolis betrof.

      Verwijderen
    2. Hallo dames en heren, heeft u financiële hulp nodig? Ik ben Susan Benson. Ik ben een geldschieter en ook een financieel adviseur.

      Heeft u een zakelijke lening, persoonlijke lening, hypothecaire lening of een lening nodig om uw project te voltooien? als uw antwoord ja is, raad ik u aan contact op te nemen met mijn firma. We verlenen allerlei soorten leendiensten, waaronder langlopende en kortlopende leningen. Voor meer informatie, schrijf ons via e-mail: (sunshinefinancialgroupinc@gmail.com) of stuur me rechtstreeks een bericht op WhatsApp via: +447903159998 en ontvang direct een reactie.

      Wij zijn een uitgebreide financiële dienstverlener en we zijn toegewijd om u te helpen bij het vervullen van al uw ambities. Wij zijn gespecialiseerd in het bieden van gestructureerde financieringsoplossingen aan individuen en bedrijven op de meest effectieve en snelste manier.

      Hier zijn enkele redenen waarom u contact met ons zou moeten opnemen voor een lening;
      * Gemak - U kunt altijd en overal een lening aanvragen.
      * Flexibel bedrag - u beslist hoeveel u wilt lenen.
      * Snelle directe financiering - Ontvang uw lening binnen 24 uur na goedkeuring.
      * Flexibele rentevoet - Betaalbare rentevoet van 3%.
      * Hoge goedkeuringspercentages
      * Flexibele terugbetaling - u krijgt de kans om de terugbetalingsdatum te kiezen, wekelijks, maandelijks of jaarlijks voor een periode van 1-30 jaar.
      * Eenvoudige online applicatie.
      * Persoonlijke begeleiding en expertise.
      * Geen verborgen kosten

      Loop een kans niet mis door gebrek aan geld. Neem nu contact op met mijn bedrijf, we kunnen u helpen met een lening omdat we talloze individuen en organisaties hebben geholpen die over de hele wereld in financiële moeilijkheden zijn gekomen

      Voor meer informatie over ons leningsaanbod, stuur ons dan alstublieft uw leningsverzoek via dit e-mailadres sunshinefinancialgroupinc@gmail.com of op WhatsApp via +447903159998

      Tussenpersonen / Consultants / Makelaars zijn welkom om hun klanten mee te brengen en zijn 100% beschermd. In alle vertrouwen werken we samen voor de voordelen van alle betrokken partijen.

      Verwijderen

    3. Ik wil de heer Dalton van diamantleningen bedanken voor het feit dat hij mij een lening ter waarde van 43.000 euro heeft gegeven. ik ben verschillende pogingen opgelicht om een ​​lening te krijgen. totdat ik Dalton bedoelde die me een lening gaf. als je vandaag een legitieme lening nodig hebt, vermijd dan opgelicht te worden en neem contact op met diamantleningen via email: diamondloans24@yahoo.com whatsapp: +16613814014

      Verwijderen
  2. Zoals hierboven gezegd, niet het gehele bedrag gaat in de spaarpot. Een deel is bestemd voor de overlijdensrisicoverzekering, daarnaast houden ze maandelijkse kosten in.

    BeantwoordenVerwijderen
  3. Bizar zeg... Ik kan me je gevoel helemaal voorstellen. Hoewel het opbouwen bij mij vlotter ging (dat was echt puur inleg + de 5,8 rente, dus daar ging verder niets vanaf), stond het me steeds meer tegen dat het hoofdbedrag altijd bleef staan en dat ik dus fors betaalde over een bedrag, terwijl het gespaarde bedrag daar slechts een fractie van was.

    Toen ik door mijn relatiebreuk van die spaarhypotheek af kon, kneep ik in mijn handjes! Spaardepot direct aflossen en verder alleen maar annuïteiten en aflossingsvrij. Zalig! Zo'n spaarhypotheek stink ik nooit meer in, dat is echt iets waarmee mensen - vind ik dan - massaal mee voor de gek gehouden zijn.

    BeantwoordenVerwijderen
    Reacties
    1. Goed om te weten dat het dus inderdaad anders kan en je ook wel gewoon kunt opbouwen in een spaarpolis zonder (al te veel) bijkomende kosten... Heerlijk dat je er op deze manier makkelijk vanaf kon. Onze verhuizing had veel redenen maar één daarvan was toch ook wel om op hypotheekgebied schoon schip te maken ;-).

      Verwijderen
  4. Het verschil is
    - spaarhypotheek
    - bankspaarhypotheek.

    Bij de laatste spaar je idd echt het eindbedrag bij elkaar, je bent daarna nog vrij om een OLRV af te sluiten.
    Trouwens als je een oude bankspaarhypotheek hebt is hij per definitie goedkoper dan de huidige Annuiteit.
    Je krijgt nl rente op het gespaarde deel, net zoveel als je betaald.
    Ook al betaal je maar 2%, dan zal je meer moeten inleggen maar als je een annuiteit hebt moet je alles zelf sparen.
    Daarnaast kan je, als je nog wat slim bijstort, nog meer uitsparen.

    BeantwoordenVerwijderen
    Reacties
    1. Helaas hadden wij destijds inderdaad niet de keuze uit een bankspaarhypotheek. Of in ieder geval heeft onze hypotheekadviseur ons dat destijds niet goed geadviseerd. Destijds waren we echt nog leken ;-).
      Verder klopt het, hoor. Zoals ik zelf al aangeef in m'n post is een spaarhypotheek hoe dan ook goedkoper dan een annuïteitenhypotheek. Aan de andere kant is de laatstgenoemde wel flexibeler en voelt het voor ons gevoelsmatig fijner om ook echt af te lossen en minder 'vast' te zitten aan de bank.

      Verwijderen
  5. Leuk om te lezen! Wij proberen ook ieder maand een bedrag af te lossen (200), maar soms lukt het niet. Gelukkig daalt de schuld wel langzaam. Groetjes, Janine

    BeantwoordenVerwijderen
  6. Aanbieding van snelle financiële hulp.

    Dit jaar is de rente op onze hypotheek afgenomen. We hebben onze participatie teruggebracht tot 2% gedurende 10 jaar. Voorheen was dit 3,7%.

    E-mail: Rolandgadner@outlook.de
    E-mail: info@creditfinance-bank.com
    Whatsapp-nummer: +33784505888
    Website: https://www.creditfinance-bank.com

    BeantwoordenVerwijderen
  7. Aanbieding van snelle financiële hulp.

    Dit jaar is de rente op onze hypotheek afgenomen. We hebben onze participatie teruggebracht tot 2% gedurende 10 jaar. Voorheen was dit 3,7%.

    E-mail: Rolandgadner@outlook.de
    E-mail: info@creditfinance-bank.com
    Whatsapp-nummer: +33784505888
    Website: https://www.creditfinance-bank.com

    BeantwoordenVerwijderen
  8. ARE YOU SEARCHING TO HIRE THE LEGIT HACKERS?
    AND HAVE YOU LOST YOUR HARD EARNED FUNDS TO THE BINARY OPTION SCAM?
    Solving a problem for which you know there’s an answer is like climbing a mountain with a guide, along a trail someone else has laid. This is a global idea that navigates a newbie to a prominent encounter. ( Fully immersed to a degree that the subject in question Is an highly profitable worthwhile experience on merits).
    And also a defined platform that maps a positive step closer to surviving heavy threat on the internet.
    ⚠Warning
    This is real.
    Be wary of fake hackers on here. Not everyone here are legit hackers. To before warned is to before harmed.
    Scammers lacks website with no genuine review. And claims they hack for 30 minutes. That's never possible. People wear mask of lies so you need to be careful.

    You can put a stop to your anxiety and constant fear of you getting ripped off by forgeries.

    Welcome to the Globalhacks where skilled professional hackers who are driven by passion to make the internet a safer place and rendering proficient help to those having cyber problems. Good news comes rare and it's left for us whether to cherish such glittering ounce of it like a priceless diamond or the otherwise.
    We have acquired best legit cybersecurity professionals who individually has acquired enormous exposure in the world of HACKING, trained & skilled in
    ▪Social media hacks (facebook, twitter, instagram,snapchat)
    ▪Email hacks
    ▪phone hacks
    ▪bitcoin hacks (highest bitcoin loading records to about 426.00362 btc)
    ▪verified PayPal account hacks
    ▪database hacks
    ▪credit card top up
    ▪university score upgrade
    ▪money transfer
    ▪binary option funds recovery. ( recovered $4,372,063 million)
    The binary option is a wide field of concentration cause a lot of people have lost thier hard earned funds to forgeries.
    Be wary of adverts on the internet and mostly on social media promising high returns from binary options trading. The binary option is one of the highly recorded scam on the internet.The Binary options are a form of fixed-odds betting. Particularly a trade involving if an event will occur or not and the result is either positive or negative.
    If the investor is right, then they stand a solid chance of winning and should see a return of the funds invested but if they are wrong, they lose thier full funds invested. The Globalhacker are breeding effort to put an end to these unbearable swindle scheme taking over the intenet and taking a solid step forward to render solution to those affected by the fleece… we have striven to make tenacious effort to relief those who were victims off their traumatic feeling of loss. ( We Are Here To Help Recover Your Stolen Funds).
    Here would be our cybersecurity techniques to retrieving back the victims funds.
    ●The binary broker website would be traced down using a game over peer to peer network via a bug attack,
    What's the use of these bug networks?
    They secure an SQL trace on a hiding server, decentralizing it and redirecting the server to a soft plus network. A soft plus network enable varieties of unique web coding languages, Through that process reveals thier hidden networking source, displaying the changed web page made default.
    In that process unveil the hiding information traceable to track down the scammers and their embezzled central fund reserve system.
    You can stay away from false businesses online, to be highly oned firm by making enquiries for their firm reference number (FRN) and contact details and barter their calls on the switchboard number and also never make use of the link in a website or an email from the firm propitiating you for an investment.
    For more enquiries and help, contact globalhacktechATprotonmailDOTcom.
    BinaryOption.recoveryATcyberservicesDOTcom
    HackerOne©️LLC 2019.

    BeantwoordenVerwijderen
  9. Hallo,

    Heeft u een lening nodig om rekeningen te betalen? Of voor uw bedrijf, als dat zo is
    Schrijf ons: iswaplimited@gmail.com,

    Diensten omvatten:
    * Persoonlijke leningen (veilig en onbeveiligd)
    * Bedrijfsleningen (veilig en onbeveiligd)
    * Verbouwing
    * Uitvinderleningen
    * Automatische leningen
    enzovoort. ..

    E-mail: iswaplimited@gmail.com


    Beste wensen.

    BeantwoordenVerwijderen
  10. Hallo

    Ik ben een particuliere geldschieter. Heeft u een legitieme, eerlijke, serieuze en snelle lening nodig? Ik kan u helpen met 100% garantieleningen, ik bied zakelijke en persoonlijke leningen aan voor 3%, wij helpen met allerlei soorten leningen. Neem voor meer informatie contact met ons op via: easyloanfirm2020@gmail.com


    E-mail ons: easyloanfirm2020@gmail.com

    Beste wensen
    Mr. Derek Douglas
    easyloanfirm2020@gmail.com

    leningaanbieding

    BeantwoordenVerwijderen
  11. Hallo

    Ik ben een particuliere geldschieter. Heeft u een legitieme, eerlijke, serieuze en snelle lening nodig? Ik kan u helpen met 100% garantieleningen, ik bied zakelijke en persoonlijke leningen aan voor 3%, wij helpen met allerlei soorten leningen. Neem voor meer informatie contact met ons op via: easyloanfirm2020@gmail.com


    E-mail ons: easyloanfirm2020@gmail.com

    Beste wensen
    Mr. Derek Douglas
    easyloanfirm2020@gmail.com

    leningaanbieding

    BeantwoordenVerwijderen
  12. Vraag nu uw persoonlijke of zakelijke lening aan met een betaalbaar tarief van 2% rente met een 100% garantie. Vraag nu een lening aan en ontvang binnen 48 uur na goedkeuring contact op met de e-mail van het bedrijf: [mrrolandscott@gmail.com]


    Whatsapp Us: +17068533834

    E-mail ons op: mrrolandscott@gmail.com

    Beste wensen

    ROLAND SCOTT

    BeantwoordenVerwijderen
  13. Hallo dames en heren.
    Welkom bij NoviCap Financial Service Provider.

    Heeft u dringend behoefte aan een financiële doorbraak? Heeft u om verschillende redenen een lening nodig? NoviCap biedt flexibele leningopties op maat van uw behoeften.

    NoviCap biedt een verscheidenheid aan leningopties voor iedereen die financiële hulp nodig heeft tegen een lage rente van 3%, of het nu gaat om een ​​zakelijke lening, persoonlijke lening of een lening voor medische rekeningen, betaaldagvoorschot, apparatuurfinanciering, hypothecaire lening e.t.c. De service is snel, veilig en betrouwbaar. Stuur een mail via || voor meer informatie over het leningaanbod van NoviCap novicapserviceprovider@gmail.com || of schrijf ons op WhatsApp via: +31642117819

    OVER NOVICAP.
    NoviCap, opgericht in 2015, is een van de grootste leningenmarkt ter wereld. Veel mensen, met name ondernemers, gebruiken de gratis onlineservice van NoviCap om financiering te vinden door te bladeren door meerdere leningsproducten van onze brede netwerkleningen. NoviCap biedt financiering op een snelle, flexibele en transparante manier en biedt professionele beleggers de mogelijkheid om te beleggen in een actief op de korte termijn met een bovengemiddeld rendement.

    We zijn erg snel, betrouwbaar en betrouwbaar en u kunt lenen van € 1.000 tot € 50 miljoen. NoviCap is het juiste bedrijf om contact op te nemen wanneer u een dringende lening nodig heeft.

    U hoeft geen tijd meer te verspillen aan een lening van andere financiële instellingen of stressvolle bankbezoeken. Onze service is 24/7 beschikbaar - u kunt een lening krijgen en uw transacties voltooien wanneer en waar u deze nodig hebt.

    Wij bieden 24-uurs leningen van wereldklasse. Voor vragen / vragen? - Stuur een e-mail naar || novicapserviceprovider@gmail.com || Schrijf ons op WhatsApp via: +31642117819

    BeantwoordenVerwijderen
  14. Kapitaalleningen en hypotheekgroepen bieden bedrijfsfinanciering, leningen die passen bij uw bedrijfsplan. krijg snelle en gemakkelijke toegang tot de
    financiering die u nu nodig hebt, krijgt de financiering die u nodig hebt om uw bedrijf te helpen snel te groeien. Nu solliciteren, Home finance, Business finance, personal finance, company finance, student finance. snelle goedkeuring, e-mail: capitallendinghelpdesk@gmail.com
    Blog: https://capitallendingfince.blogspot.com/

    BeantwoordenVerwijderen
  15. Ik woon in Nederland en ben vandaag een gelukkige vrouw? Ik zei tegen mezelf dat elke kredietverstrekker die mijn leven en dat van mijn gezin zou kunnen veranderen, iedereen die op zoek is naar een lening, naar Hen zal verwijzen. Als u een lening nodig heeft en u bent 100% zeker dat u de lening terugbetaalt, neem dan contact met hen op en vertel hen dat mevrouw Faye u naar hen heeft verwezen. sabinhelps@gmail.com of whatsapp haar op +79267494861.

    BeantwoordenVerwijderen
  16. 2% snelle leningen gegarandeerd

      ROBERTO LOAN SERVICE, (met meer dan 35 jaar ervaring) is een particuliere kredietverlenende organisatie die financiële diensten flexibiliteit biedt die uw dagelijkse bank niet kan bieden. De hoofdleningbedragen variëren van $ 5000 tot $ 1000000 tot de eerste keer Timers die afhangen van het verloop van de lening. Met een maximale / maximale duur van 1 tot 20 jaar. Als u geïnteresseerd bent in een van de volgende zaken, neem dan contact met ons op via (robertokennety@gmail.com) voor onmiddellijke registratie

    Bedrijfsnaam: Roberto Loan Service
    E-mailadres bedrijf: robertokennety@gmail.com

    BeantwoordenVerwijderen
  17. Hallo iedereen, dit is een getuigenis over hoe ik mijn lening heb gekregen, ik ben opgelicht door zoveel bedrijven die beweren echte kredietverstrekkers te zijn, maar al mijn inspanningen waren tevergeefs, ik heb meer dan € 3200 verloren aan nep-geldschieters die beweren om te zijn wat ze niet zijn. Totdat mijn vriend me voorstelde aan de juiste geldschieter waarmee ik contact opnam en ik mijn lening met succes binnen 48 uur van hen kreeg, zal ik iedereen die een lening zoekt, zonder angst via e-mail adviseren: mobilfunding1999@gmail.com en uw lening zo snel mogelijk krijgen.

    BeantwoordenVerwijderen
  18. In één woord, wauw !! Ik kan niet geloven dat het geld al op mijn rekening staat. Dankje, dankje, dankje! Je maakte van wat gewoonlijk een lang, langdradig en intimiderend karwei is, een zeer aangename en gestroomlijnde ervaring. Ik kan u en mevrouw Karin Sabine-leningen niet genoeg bedanken. Mevrouw Karin Sabine leent voor het geweldige systeem en u voor de geweldige service. Jullie zijn allebei best gaaf! als je een dringende lening nodig hebt, kun je ze e-mailen op sabinhelps@gmail.com of whatsapp haar op +79267494861.

    BeantwoordenVerwijderen
  19. In één woord, wauw !! Ik kan niet geloven dat het geld al op mijn rekening staat. Dankje, dankje, dankje! Je maakte van wat gewoonlijk een lang, langdradig en intimiderend karwei is, een zeer aangename en gestroomlijnde ervaring. Ik kan u en mevrouw Karin Sabine-leningen niet genoeg bedanken. Mevrouw Karin Sabine leent voor het geweldige systeem en u voor de geweldige service. Jullie zijn allebei best gaaf! als je een dringende lening nodig hebt, kun je ze e-mailen op sabinhelps@gmail.com of whatsapp haar op +79267494861.

    BeantwoordenVerwijderen
  20. Goedemorgen.,
    Ongelooflijk, maar ware God is altijd groot. Na verschillende afwijzingen van mijn aanvraag door de bank, kreeg ik een lening dankzij deze zeer eerlijke Mr .Sandijs KUPLENS. Voor meer informatie, neem gewoon contact met haar op via e-mail op : sduplens@gmail.com
    Het biedt leningen van€ 3.000 tot 3.000.000€ aan iedereen in staat om terug te betalen met rente tegen een lage rente van 2% twijfel niet aan dit bericht. Het is een perfecte realiteit. Geef de boodschap door aan je geliefden die in nood zijn.
    Moge God je zegenen.

    BeantwoordenVerwijderen
  21. Heeft u een snelle lening nodig om uw rekeningen te betalen of een bedrijf te starten. wij bieden een snelle lening tegen een betaalbare rente van 2%. Neem contact met ons op voor uw directe lening. lapofunding960@gmail.com
    Whatsapp +1 (254) 354-4300

    BeantwoordenVerwijderen
  22. Heeft u een snelle lening nodig om uw rekeningen te betalen of een bedrijf te starten. wij bieden een snelle lening tegen een betaalbare rente van 2%. Neem contact met ons op voor uw directe lening. lapofunding960@gmail.com
    Whatsapp +1 (254) 354-4300

    BeantwoordenVerwijderen
  23. Hallo allemaal, ik ben super opgewonden vandaag. Ik zag opmerkingen van mensen die al een lening hadden ontvangen van Sabinehelps@gmail.com en toen besloot ik me aan te melden op basis van hun aanbevelingen. Een paar uur geleden bevestigde ik in totaal 10.000 euro die ik had aangevraagd van mijn eigen bankrekening. Dit is echt geweldig nieuws, en ik adviseer iedereen die een echte lening nodig heeft om een aanvraag in te dienen via e-mail: sabinhelps@gmail.com of whatsapp haar op + 79267494861

    BeantwoordenVerwijderen
  24. Hallo allemaal, ik ben super opgewonden vandaag. Ik zag reacties van mensen die al een lening hadden gekregen van Sabinhelps@gmail.com en toen besloot ik me aan te melden op basis van hun aanbevelingen. Een paar uur geleden bevestigde ik in totaal 10.000 euro die ik van mijn eigen bankrekening had gevraagd. Dit is echt geweldig nieuws, en ik raad iedereen die een echte lening nodig heeft aan om een aanvraag in te dienen via e-mail: sabinhelps@gmail.com of whatsapp haar op +79267494861

    BeantwoordenVerwijderen
  25. Heeft u problemen met het krijgen van een lening voor werkkapitaal bij lokale banken en andere financiële instellingen? Deze dienst is bedoeld om financiële steun te bieden aan individuen, zakenmensen en vrouwen in het bedrijfsleven. Als u geïnteresseerd bent, neem dan nu contact met ons op via e-mail: robertokennety@gmail.com Of bel +1(518)219-0838.

    BeantwoordenVerwijderen
  26. Ik wil Karin Sabine leningen voor mij een lening van € 7.000 waarderen. als je een dringende lening nodig hebt, voorkom dan dat je wordt opgelicht door nep-geldschieters en solliciteer via een echte leningfirma per e-mail sabinhelps@gmail.com whatsapp +79267494861

    BeantwoordenVerwijderen
  27. Ik zou zonder voorbehoud aanraden om met Frank Loan Services samen te werken, als je op zoek bent naar een hypotheek. Ik heb met veel makelaars gesproken tijdens het online kopen van mijn hypotheeklening.Vanaf het eerste contact kon ik zien dat hij het type persoon is dat ik kon vertrouwen om me te helpen de beste beslissing te nemen voor mij en mijn gezin.Ze bieden zowel korte als lange looptijden lening af binnen 1-30 jaar lening looptijd, met of zonder onderpand maar zonder kredietcontrole en hun diensten zijn snel, betrouwbaar en betrouwbaar omdat ze zijn getest en vertrouwd door mij in tegenstelling tot andere bedrijven. Hun diensten omvatten herfinancieringsleningen, vrachtwagenleningen, onderwijsleningen, studieleningen, persoonlijke leningen, autoleningen, schuldconsolidatieleningen, zakelijke leningen, gedekte en ongedekte leningen, hypothecaire leningen, woningleningen en ze bieden leningen aan tegen een zeer betaalbare rente van 2% geïnteresseerden dienen vriendelijk contact met hem op te nemen via E-mail: k.frankloans@gmail.com

    E-mail: k.frankloans@gmail.com

    BeantwoordenVerwijderen
  28. Hallo dames en heren, heeft u financiële hulp nodig? Ik ben Susan Benson. Ik ben een geldschieter en ook een financieel adviseur.

    Heeft u een zakelijke lening, persoonlijke lening, hypothecaire lening of een lening nodig om uw project te voltooien? als uw antwoord ja is, raad ik u aan contact op te nemen met mijn firma. We verlenen allerlei soorten leendiensten, waaronder langlopende en kortlopende leningen. Voor meer informatie, schrijf ons via e-mail: (sunshinefinancialgroupinc@gmail.com) of stuur me rechtstreeks een bericht op WhatsApp via: +447903159998 en ontvang direct een reactie.

    Wij zijn een uitgebreide financiële dienstverlener en we zijn toegewijd om u te helpen bij het vervullen van al uw ambities. Wij zijn gespecialiseerd in het bieden van gestructureerde financieringsoplossingen aan individuen en bedrijven op de meest effectieve en snelste manier.

    Hier zijn enkele redenen waarom u contact met ons zou moeten opnemen voor een lening;
    * Gemak - U kunt altijd en overal een lening aanvragen.
    * Flexibel bedrag - u beslist hoeveel u wilt lenen.
    * Snelle directe financiering - Ontvang uw lening binnen 24 uur na goedkeuring.
    * Flexibele rentevoet - Betaalbare rentevoet van 3%.
    * Hoge goedkeuringspercentages
    * Flexibele terugbetaling - u krijgt de kans om de terugbetalingsdatum te kiezen, wekelijks, maandelijks of jaarlijks voor een periode van 1-30 jaar.
    * Eenvoudige online applicatie.
    * Persoonlijke begeleiding en expertise.
    * Geen verborgen kosten

    Loop een kans niet mis door gebrek aan geld. Neem nu contact op met mijn bedrijf, we kunnen u helpen met een lening omdat we talloze individuen en organisaties hebben geholpen die over de hele wereld in financiële moeilijkheden zijn gekomen

    Voor meer informatie over ons leningsaanbod, stuur ons dan alstublieft uw leningsverzoek via dit e-mailadres sunshinefinancialgroupinc@gmail.com of op WhatsApp via +447903159998

    Tussenpersonen / Consultants / Makelaars zijn welkom om hun klanten mee te brengen en zijn 100% beschermd. In alle vertrouwen werken we samen voor de voordelen van alle betrokken partijen.

    BeantwoordenVerwijderen
  29. Geweldig handelsplatform, gemakkelijk te gebruiken en snel op te nemen met bitcoins, bankrekening, PayPal, skrill enz. Ik heb dit platform gebruikt in combinatie met de meest aanbevolen forexstrategie en binaire optiehandel op internet van Carlos Ellison en tot nu toe heb ik geen klachten en verdien ik wekelijks bijna $ 5000- $ 8000. Hij is echt geweldig, de beste in zijn vak en uniek onder andere, ik ben dankbaar en wil dat jullie allemaal meedoen aan zijn goede werken. Neem contact met hem op via whatsapp: +12166263236
    E-mail: carlose78910@gmail.com

    BeantwoordenVerwijderen
  30. Rijk worden en het leven van de levensstijl van de rijken en beroemdheden is de droom van velen. En terwijl de meeste mensen gaan werken of op zoek naar andere ethische methoden om geld te verdienen online.
    De lege geldautomaat kaart trekt geld uit alle geldautomaten en er is geen naam voor omdat het leeg is, alleen uw PIN zal worden op het, het is niet traceerbaar. in de wereld.

    Wickr Me: octapustickets
    E-mail: pompanopapers1@protonmail.com
    Whatsapp: + 1408-872-5899
    BERICHT: @OCTAPUSTICKETS
    Bezoek: https://noveltydmvexperts.com

    BeantwoordenVerwijderen
  31. Dag iedereen,

    Ik zal je een geheim vertellen van rijk worden met bitcoin-investeringen “een wijs persoon zou geld in zijn hoofd moeten hebben, maar niet in het hart. Elke dag is een dag van nieuwe beslissingen. Het is jouw keuze om rijk of arm te zijn en te blijven worstelen, begin binnen 7 dagen meer geld te verdienen met een legitieme en professionele handelaar zoals wij.Investeringsplannen zijn nu open met een minimale investering van € 200, je kunt in 7 dagen € 2.000 verdienen , Neem contact met ons op via WhatsApp +17657050044

    Investeer € 200, verdien € 2.000

    Investeer € 500, verdien € 5.000

    Investeer € 700, verdien € 7.000

    Investeer € 1.000, verdien € 10.000

    Investeer € 2.000, verdien € 20.000

    Investeer € 5.000, verdien € 50.000

    Investeer € 7.000, verdien € 70.000

    Investeer € 10.000, verdien € 100.000

    Mis deze duidelijke kans niet om uw financiële vrijheid te bereiken, degenen die nu niet klaar zijn om te investeren, zijn niet klaar om vervroegd met pensioen te gaan, zijn niet afhankelijk van één enkele bron van inkomsten, laat ons vandaag voor u handelen en beginnen met het maken van winst voor u. Neem contact met ons op via WhatsApp +17657050044

    BeantwoordenVerwijderen
  32. Truly they are the world licensed internet gurus.. because your smile is their happiness......They are licensed and experienced group of hackers who has served and delivered up to speed over the years globally . Their services are safe and secured with 100% guaranteed because they are group of Noble Hackers who respect human sympathy to the call … I can beat up my chest to testify of their proficiency … contact these group of hackers via blankatmmaster555@GMAIL.COM or Whatsapp:+31970050333695 They have spent up to 2 decades in the Hacking profession as a well qualified hackers and their reputation is acknowledged positively..People choose them because they don't fail to deliver..They offer all manners of Hacking services which are not limited to the following;
    *Retrieval of fraudulent funds*UNLIMITED NETFLIX LOGIN*LOAN transfer *Loading of Bitcoin
    *Removal of old credit score
    *Unlimited Blank ATM Card with Tracking code for pick up
    *Help Sign up to ILLUMINATI and get famous faster
    *delete Youtube videos or increase views
    *school transfer and certificate forgery
    *Verify accounts for Paypal transfer and bank logins
    *Hack Court System and Clear criminal records
    *Bitcoin mining
    *Credit card delivery
    *School grades upgrade
    *Facebook hack
    *Whatsapp Hack
    *IP location
    *Clears bad Driving
    *Hack Bank Logins
    And other countless services but not for free …they deliver perfectly without any regret from any client… email link: BLAMKATMMASTER5555@GMAIL.COM
    WhatsApp+3197005033695
    Web site: http: //blankatmmaster5555.wixsite.com/
    Harkers
    Truly they are the world licensed internet gurus.. because your smile is their happiness......

    BeantwoordenVerwijderen
  33. Dag iedereen. Ik zag opmerkingen van mensen die al een lening hadden gekregen van Sabine-leningen, toen besloot ik om een aanvraag in te dienen op basis van hun aanbevelingen en slechts een paar uur geleden bevestigde ik een totaalbedrag van 90.000 euro op mijn persoonlijke bankrekening waar ik om vroeg. Dit is echt geweldig nieuws en ik raad iedereen die een echte lening nodig heeft aan om een aanvraag in te dienen via hun e-mail: Sabinhelps@gmail.com of WhatsApp + 79267494861.

    BeantwoordenVerwijderen
  34. Hallo allemaal, ik ben opgelicht door zoveel bedrijven die beweerden echte geldschieters te zijn, maar al mijn inspanningen zijn tevergeefs geweest, ik ben meer dan 3500 euro kwijtgeraakt aan nep-geldschieters die beweren te zijn wat ze niet zijn. Totdat mijn vriend me voorstelde aan de juiste geldschieter waarmee ik contact opnam en ik met succes een lening van hen kreeg in slechts 48 uur, zou ik iedereen die op zoek is naar een lening zonder angst aanraden om contact met hen op te nemen via e-mail: lapofunding960@gmail.com
    Whatsapp +447868753778

    BeantwoordenVerwijderen
  35. Zoekt u geld om kredieten en schulden of een zakelijke lening af te betalen?
    {georgewilliamsloanfirm333@gmail.com}. Dan is GEORGE WILLIAMS LENINGBEDRIJF het antwoord. We bieden allerlei soorten leningen, we verstrekken leningen met een uitstekende rentevoet. Geïnteresseerde aanvragers moeten contact met ons opnemen via e-mail: (georgewilliamsloanfirm333@gmail.com)

    BeantwoordenVerwijderen
  36. Door COVID-19 verloor ik alles en godzijdank vond ik mijn glimlach weer en het was dankzij de heer George Williams dat ik een lening van 65000 EURO kreeg en twee van mijn collega's kregen ook zonder enige moeite leningen van deze man. is met de heer George Williams, dat het leven weer naar me lacht. Hij is een eenvoudige en begripvolle man, je kunt contact met hem opnemen voor lening via
    (georgewilliamsloanfirm333@gmail.com)

    BeantwoordenVerwijderen
  37. DRINGENDE LENINGAANBIEDING
    Creëer uw bedrijf en uw vermogen met onze diensten
    lening toelage variërend van $ 5.000 tot $ 1.750.000. Wij bieden dit aan
    lening om iedereen die zich in een financiële situatie bevindt,
    moeilijk en degenen die hun eigen bedrijf willen creëren om een gelukkig leven te leiden. Er bestaan leningen tussen individuen, dus verspil uw tijd niet.
    e-mail ons via: {  jameskelvine28@gmail.com }    om aan de slag te gaan..

    BeantwoordenVerwijderen
  38. JOIN ILLUMINATI TODAY JOIN THE GREAT ILLUMINATI BROTHERHOOD TODAY AND LIVE A BETTER AND HAPPY LIFE.
    WELCOME TO THE GREAT TEMPLE OF RICHES,FAME AND POWERS.
    Are you a business,Man or woman,politician,musician,pastor,lawyer,actor,actress,banker, and you.
    want to be rich, powerful and be famous in life.
    You can achieve your dreams by being a member of the Great ILLUMINATI brotherhood.
    With this all your dreams and heart desire can be fully accomplish,
    if you really want to be a member of the great ILLUMINATI brotherhood,
    Note: New members are rewarded with $1,000,000 US Dollars A Golden Ring will be offered,
    that will protect and guild you from enemies, and a free visa to all country. No human sacrifices or sharing of blood .
    if you are really interested contact us today on via email.
    illuminatitemplemas999@gmail.com or whatsapp +15134094162

    BeantwoordenVerwijderen
  39. Hallo allemaal, ik ben super enthousiast vandaag. Ik zag reacties van mensen die al een lening hadden ontvangen van Sabinhelps@gmail.com, dus ik besloot me aan te melden op basis van hun aanbevelingen. Een paar uur geleden bevestigde ik in totaal 10.000 euro die ik van mijn eigen bankrekening had opgevraagd. Dit is echt geweldig nieuws en ik raad iedereen aan die een echte lening nodig heeft om een aanvraag in te dienen via e-mail: sabinhelps@gmail.com of whatsapp haar op + 79267494861

    BeantwoordenVerwijderen
  40. Ik zou graag de lening van Karin Sabine voor mij waarderen, een lening van € 10.000. Als je een dringende lening nodig hebt, vermijd dan misleiding door valse schuldeisers en vraag een echt leningbedrijf aan per e-mail sabinhelps@gmail.com whatsapp + 34 632 72 57.

    BeantwoordenVerwijderen
  41. LENING AANBIEDING!!! Ik ben de heer Roberto Kenneth, een goede reputatie, het geld legitieme en gerenommeerde bedrijf Lender Ik leen geld aan mensen die financiële hulp nodig hebben. Heeft u een slecht krediet of heeft u geld nodig om de rekeningen te betalen? Ik wil dit medium gebruiken om u te informeren dat ik begunstigde betrouwbaar bijsta, aangezien ik u graag een lening aanbied. Geen kredietcontrole, 100% gegarandeerd. e-mail: robertokennety@gmail.com

    Opmerking: verwelkom alleen serieuze mensen omdat we legitiem zijn en bereid om leningen te financieren voor echte en serieuze mensen. Om naar ons terug te keren met de volgende informatie als u geïnteresseerd bent:

    Voor-en achternaam:
    Land:
    Staat:
    Telefoon:
    Leeftijd:
    Bedrag nodig als lening:
    Leningsduur:
    Seks:
    Werkplaats:
    Maandinkomen:

    Zodra we uw e-mail hebben ontvangen, sturen we u onze leenvoorwaarden voor de procedure. neem contact op met ons bedrijf e-mail of whatsapp:
    Bedrijfse-mail: robertokennety@gmail.com
    WhatsApp: +1(313)636-6776

    BeantwoordenVerwijderen
  42. LENINGAANBIEDING VAN NOVELTY FINANCE"
    Hallo!!! Heeft u een lening nodig? Zo ja, dan raad ik u aan om een ​​lening aan te vragen bij Novelty Finance.

    Mijn naam is Davina Claire, ik ben de financieel directeur van Novelty Finance en u kunt een lening aanvragen bij mijn bedrijf en binnen 24 tot 48 uur een lening op uw rekening hebben staan. Het is mij opgevallen dat veel mensen het zo moeilijk vinden om een ​​lening te krijgen van hun lokale banken of andere financiële instellingen vanwege de hoge rente, onvoldoende onderpand, de verhouding tussen schulden en inkomen, een lage kredietscore of andere redenen.

    Bij NOVELTY FINANCE bieden we financieringsoplossingen. Wij bieden alle soorten leningen aan (persoonlijke lening, zakelijke lening en vele andere). We bieden flexibele en meerdere leningopties, inclusief beveiligde en ongedekte leningen, langlopende en kortetermijnleningen die zijn afgestemd op uw financiële behoeften.

    Voor vragen/vragen? - (Stuur een mail naar noveltyfinances@gmail.com of Bel / WhatsApp via: +447915601531)

    We streven ernaar om lenen gemakkelijk, gemakkelijk en betaalbaar te maken.

    Onze service is zeer snel, betrouwbaar en betrouwbaar en u kunt tot € 15 miljoen lenen tegen een gesubsidieerde rente van 3% per jaar. Wij zijn het juiste bedrijf om contact op te nemen als u dringend een lening nodig heeft.

    Geen wachttijden of stressvolle bankbezoeken meer, onze service staat 24/7 voor u klaar. U kunt altijd en overal een lening aanvragen op uw eigen geschikte plek met uw telefoon of uw laptop, u hoeft alleen maar contact met ons op te nemen via
    E-mail: (noveltyfinances@gmail.com) OF
    bel en schrijf ons op WhatsApp via: +447915601531

    We zijn altijd enthousiast om financiële steun te bieden.

    BeantwoordenVerwijderen
  43. Goededag !! Ik ben darlington paul, werk als een gerenommeerde, legitieme en geaccrediteerde geldleningsmaatschappij. Ik wil dit medium gebruiken om u te informeren dat we betrouwbare hulp bieden aan de begunstigde, aangezien we graag een lening aanbieden tegen een rentetarief van 2% aan betrouwbare individuen. Via: whatsapp (+33758440171) en (darlingtonhelp@gmail.com) Geleverde diensten omvatten: * Woningverbetering * Uitvindersleningen * Autoleningen * Schuldconsolidatielening * Kredietlijn * Tweede lening * Zakelijke leningen * Persoonlijke leningen * Internationale leningen. Schrijf alsjeblieft terug als je geïnteresseerd bent. Na reactie ontvangt u een aanvraagformulier voor een lening om in te vullen. (Geen sociale zekerheid en geen kredietcontrole, 100% gegarandeerd!) Ik kijk ernaar uit om u van dienst te kunnen zijn. U kunt contact met mij opnemen via whatsapp (+33758440171) e-mail:darlingtonhelp@gmail.com Met vriendelijke groet, darlington paul

    BeantwoordenVerwijderen
  44. Ik heb gisteren een lening van 30.000 euro aangevraagd voor de ziekenhuisrekeningen van mijn zoon bij meneer Peter en vandaag is het geld op mijn rekening gestort. lening moet nu contact met hem opnemen via: am.peterhelps01@outlook.com voor meer info.

    BeantwoordenVerwijderen
  45. Do you need Finance? Are you looking for Finance? Are you looking for finance to enlarge your business? We help individuals and companies to obtain finance for business expanding and to setup a new business ranging any amount. Get finance at affordable interest rate of 3%, Do you need this finance for business and to clear your bills? Then send us an email now for more information contact us now via (muthooth.finance@gmail.com) Call or add us on what's App +91-7428831341

    BeantwoordenVerwijderen
  46. Hallo,

    Lening getuigenis tussen individu

    Ik geloofde niet langer in het lenen van geld omdat alle banken mijn dossier hadden afgewezen; ik stond inderdaad bij mijn bank. Maar op een dag raadde een vriend me aan bij een particuliere geldschieter wiens e-mail ze me gaf. Ik heb het met hem geprobeerd door hem een ?? e-mail te sturen en het werkte. Ik had de juiste persoon een eerlijke particuliere geldschieter waar ik al jaren naar op zoek was. Ik kreeg mijn lening van € 95.000 tegen een tarief van 3% waardoor ik op dit moment goed kan leven en ik betaal regelmatig mijn maandelijkse betalingen. U kunt bij hem terecht als u om verschillende persoonlijke redenen een lening nodig heeft. hij nam geen dossierkosten of notariskosten ... enz. Twee van mijn collega's ontvingen ook zonder enige moeite leningen. Hier is zijn e-mail: jopie.mandemakers@financier.com

    WhatsApp : +31687941330

    BeantwoordenVerwijderen
  47. Ik wil Karin Sabine een lening van €10.000 lenen. als u een dringende lening nodig heeft, vermijd zwendel door nepgeldschieters en solliciteer via een echte leningfirma e-mail sabinhelps@gmail.com whatsapp +1 (689) 247-6462,

    BeantwoordenVerwijderen
  48. I am happy today, thanks Lapo Micro Finance for giving me a loan. I was deceived several times trying to get a loan until I came across Lapo Micro Finance who provided me with a loan worth $ 23,000 to care for my sick child. If you need a real lender today contact Lapo .Contact email: lapofunding960@gmail.com
    Whatsapp +447883183014

    BeantwoordenVerwijderen
  49. The first Las Vegas casino to bring back live poker
    A $50 사천 출장안마 million 포항 출장마사지 dollar sports-betting machine was installed 삼척 출장샵 on a slot at the Wynn 문경 출장마사지 Las Vegas Thursday, Aug. 27, 2020 at 대구광역 출장안마 12 a.m..

    BeantwoordenVerwijderen
  50. Ik ben zo opgewonden dat ik vandaag mijn lening van Sabine Helps heb gekregen, ik zal je voor altijd dankbaar zijn, jullie delen en storten voor je goede gezelschap. Als u zich in een financiële crisis bevindt, aarzel dan niet om contact op te nemen met deze particuliere geldschieter die wereldwijd leningen verstrekt met een rente van 2%. Vraag uw juridische lening aan bij Karin Sabine online services en verspil uw tijd niet met valse geldschieters, e-mail sabinhelps@gmail. com of whatsapp +1 (689) 247 6462

    BeantwoordenVerwijderen
  51. Allemaal bedankt aan de heer Anderson Carl voor het helpen met mijn winst en het mogelijk maken van mijn vijfde opname. Ik ben hier om een geweldige levensveranderende kans met je te delen. het heet Bitcoin / Forex handelsopties. het is een zeer lucratieve onderneming waarmee u in een week maar liefst $ 2.570 kunt verdienen met een initiële investering van slechts $ 200. Ik ben het levende bewijs van deze geweldige zakelijke kans. Als iemand geïnteresseerd is in handelen in bitcoin of een andere cryptocurrency en een succesvolle transactie wil zonder verlies, laat het de heer Anderson Carl nu weten via Whatsapp: +1(252)285-2093 E-mail: andersoncarlassettrade@gmail.com

    BeantwoordenVerwijderen
  52. FINANCIAL AGENT LIMITED provides a full financial planning service to both the commercial and domestic markets. At IQ FINANCE PLC we believe that financial planning is about two things: creating wealth and protecting wealth. These two objectives are at the heart of everything we do. And, as a member of FINANCIAL AGENT LIMITED Services, we give you a small-company service but with a large-company set up – the best of both worlds.
    You are at liberty to engage our leased facilities into trade programs as well as in signature project(s) such as Aviation, Agriculture, Petroleum, Telecommunication, construction of Dams, Bridges and any other turnkey project(s) etc. Our terms and Conditions are reasonable.
    Leasing Price : 6%+2%
    Buying Price: 38%+2%

    Contact us for more details on our terms and procedure of transaction.

    NAME :Jason Edward
    EMAIL :financialagentltd@gmail.com
    SKYPE :financialagentltd@gmail.com

    BeantwoordenVerwijderen
  53. hallo vrienden, ik was ooit verstrikt in schulden en ik besloot op zoek te gaan naar geld omdat ik zo wanhopig was dat was 2 jaar geleden ik ontmoette meer dan 7 online kredietverstrekkers die niet hielpen, maar ze verergerden mijn situatie ik werd opgelicht en ik was gefrustreerd mijn familie haatte me hierdoor en ik werd belachelijk gemaakt door mijn vrienden ik dacht dat het leven altijd ellendig voor me zou zijn pas drie maanden geleden toen ik een getuigenis zag van een vriend die zei dat hij een lening kreeg van een geldschieter dat is de heer DON CASTRO en eerst dacht ik dat het weer een oplichterij was, maar iets deed me geloven dat dit het wonder was dat ik zocht, dus besloot ik de geldschieter te e-mailen en ik kreeg antwoord van hem en tot mijn grootste verbazing nadat ik het formulier had ingevuld en het juiste proces was voltooid, ik kreeg mijn lening die ik had aangevraagd werd zonder enige vertraging op mijn rekening bijgeschreven en ik zei tegen mezelf dat ik dit niet voor mezelf zal houden en ik zei tegen hem, wat je voor mij hebt gedaan, ik zal verspreid uw bedrijf zo ver over de hele wereld als ik kan gaan als iemand ook een lening nodig heeft, raad ik je aan om contact op te nemen met de heer DON CASTRO via zijn e-mail: (bil.ingolfs@gmail.com) over hoe je ook je geld kunt krijgen en bedank me later, blijf gezegend mijn vriend

    Hier is zijn e-mail: bil.ingolfs@gmail.com

    BeantwoordenVerwijderen
  54. Hallo iedereen. Ik zag opmerkingen van mensen die hun lening al van KARIN SABINE FINANCE GROUP hadden ontvangen en toen besloot ik om volgens hun aanbevelingen een aanvraag in te dienen en een paar uur geleden bevestigde ik op mijn eigen persoonlijke bankrekening een totaalbedrag van 9.000 euro dat ik had aangevraagd. Dit is echt geweldig nieuws en ik raad iedereen die een echte lening nodig heeft aan om via zijn e-mail (sabinhelps@gmail.com whatsapp +7 901 709-57-43) een aanvraag in te dienen. Ik ben nu blij dat ik de lening heb gekregen waar ik om vroeg

    BeantwoordenVerwijderen
  55. Hallo dames en heren,
    Deze post is vooral bedoeld voor iedereen die een specifieke lening nodig heeft om zijn leven weer op te bouwen. U bent op zoek naar een lening om uw bedrijf of project te vernieuwen of om een appartement te kopen, maar u mag niet bij een bank werken of de bank heeft uw legitimatie geweigerd. Ik ben een commerciële bankassistent, we kunnen u een lening geven. Wij bieden leningen tussen 3.000 euro en 500.000 euro met een rentepercentage van 2% terugbetalingsperiode van 12 maanden tot 10 jaar, we staan klaar om u leningen te verstrekken aan gekwalificeerde mensen, maar we moeten eerlijke, eerlijke mensen zijn. als u om andere redenen geld nodig heeft, neem dan voor meer informatie contact met ons op via infomichealfinanceltd@gmail.com of WhatsAPP: +14699724809. We staan klaar om onze klant tevreden te stellen binnen maximaal 48 uur na ontvangst van het aanvraagdossier. bedankt commercezbank

    BeantwoordenVerwijderen
  56. In één woord, wauw!! Ik kan niet geloven dat het geld al op mijn rekening staat. Bedankt, bedankt, bedankt! Je hebt van wat gewoonlijk een lang, inspannend en intimiderend karwei is, een zeer aangename en gestroomlijnde ervaring gemaakt. Ik kan u en mevrouw Karin Sabine Leningen niet genoeg bedanken. Mevrouw Karin Sabine Leningen voor het geweldige systeem en u voor de geweldige service. Jullie zijn allebei behoorlijk geweldig! als je een dringende lening nodig hebt, kun je ze e-mailen op sabinhelps@gmail.com

    BeantwoordenVerwijderen
  57. Heb je een lening nodig? persoonlijke leningen? zakelijke leningen? hypothecaire leningen? landbouw- en projectfinanciering? wij verstrekken allerlei soorten leningen tegen 2% rente! Contact email; (richardcosmos5@gmail.com)

    Bied dringende leningen aan.

    BeantwoordenVerwijderen
  58. Ik kwam dit leningbedrijf tegen op Facebook en nam contact op met de e-mail. Plots zag ik dat ik was goedgekeurd voor een lening van € 20.000, dus ik geloofde nooit dat dit allemaal zou werken totdat ik het bedrag van € 20.000 kreeg. Ik zal iedereen adviseren die het nodig heeft leningen om contact op te nemen met dit leningbedrijf met aanvraag voor lening dit is het e-mailadres van het bedrijf >>>>> infomichealfinanceltd@gmail.com of whatsapp +14699724809

    BeantwoordenVerwijderen
  59. Goedemorgen meneer/mevrouw
    Wij bieden leningen aan particuliere en commerciële entiteiten met een zeer lage jaarlijkse rente van 3%, terugbetaling van 1 tot 25 jaar. Wij verstrekken leningen van 5.000 tot 500.000.000. Dit is om de groeiende geschiedenis van Bad Credit te elimineren, maar ook om een gestage winst te maken voor zowel ons bedrijf als onze klanten.

    Ligt u 's nachts wakker en maakt u zich zorgen over hoe u een lening kunt krijgen? Contact: Waheed Finance Firm Agency nu via E-mail: info@waheedfinance.com of WhatsApp: +91 636 671 0014

    Wij bieden een lening aan met een lage rente van 3% en wij bieden aan
    *Persoonlijke leningen
    * Schuldconsolidatieleningen
    *Bedrijfskapitaal
    * Zakelijke leningen
    * Onderwijsleningen
    * Hypotheek
    * Leningen om welke reden dan ook
    Neem voor meer dringende informatie onmiddellijk contact met ons op.

    info@waheedfinance.com
    WhatsApp: +91 636 671 0014
    Groeten
    Waheed Financieringsmaatschappij

    BeantwoordenVerwijderen
  60. Hallo vrienden, ik ben zo blij vandaag dat ik mijn lening van Micheal loan Ltd op mijn rekening heb gekregen om mijn rekeningen te betalen en goed voor mijn gezin te zorgen, als je ook een lening nodig hebt, mis deze kans dan niet om hem te e-mailen en de jouwe te krijgen neem ook nu contact met hen op (infomichealfinanceltd@gmail.com) of whatsapp +1(469)972-4809.Goodluck

    BeantwoordenVerwijderen
  61. Ben je het zoeken naar leningen en hypotheken beu, of word je voortdurend afgewezen door banken en andere financiële instellingen of een microfinancieringsregeling. Hiermee willen wij u informeren met 100% garantie dat wij leningen van elk bedrag aanbieden tegen een rentepercentage van 2% per maand. Wij verstrekken LENINGEN voor bedrijfsontwikkeling. concurrentievoordeel/bedrijfsuitbreiding. Zorg ervoor dat we gecertificeerd, betrouwbaar, betrouwbaar, efficiënt, snel en dynamisch zijn. en deelnemende financier voor onroerend goed en elke vorm van zakelijke financiering, wij verstrekken langlopende leningen van maximaal twee tot vijftig jaar en alle rentetarieven en berekenen en maken jaarlijkse betaling mogelijk E-mail: loancreditinstitutions00@gmail.com.

    Wij bieden de volgende soorten leningen aan en nog veel meer;

    * Persoonlijke leningen (lening zonder onderpand)
    * Zakelijke leningen (onbeveiligde lening)
    * Consolidatielening
    * Combinatielening
    * Verbouwing

    Om contact op te nemen voor het zoeken naar een lening, antwoordt u met uw e-mail-ID, zodat ik u meer kan sturen ter goedkeuring
    Bedankt, neem contact met ons op via e-mail: loancreditinstitutions00@gmail.com
    bel of WhatsApp: +393512114999

    BeantwoordenVerwijderen
  62. Heeft u een dringende lening nodig? Wij geven persoonlijke leningen uit? Zakelijke leningen? Hypotheek? Landbouwleningen? Onderwijsleningen? Debetconsolidatieleningen? Vrachtwagenleningen? Autoleningen? Hotelleningen? Leningen herfinancieren? en meer schoolleningen? Startleningen? .Wij bieden tegen 2% rente! Neem contact met ons op via: (richardcosmos5@gmail.com)

    lening aanbod

    BeantwoordenVerwijderen
  63. Hallo,

    Lening getuigenis tussen individu

    Ik geloofde niet langer in het lenen van geld omdat alle banken mijn dossier hadden afgewezen; ik stond inderdaad bij mijn bank. Maar op een dag raadde een vriend me aan bij een particuliere geldschieter wiens e-mail ze me gaf. Ik heb het met hem geprobeerd door hem een ?? e-mail te sturen en het werkte. Ik had de juiste persoon een eerlijke particuliere geldschieter waar ik al jaren naar op zoek was. Ik kreeg mijn lening van € 95.000 tegen een tarief van 3% waardoor ik op dit moment goed kan leven en ik betaal regelmatig mijn maandelijkse betalingen. U kunt bij hem terecht als u om verschillende persoonlijke redenen een lening nodig heeft. hij nam geen dossierkosten of notariskosten … enz. Twee van mijn collega's ontvingen ook zonder enige moeite leningen.

    Hier is zijn e-mail: jopie.mandemakers@financier.com

    BeantwoordenVerwijderen
  64. Wilt u een lening afsluiten en weet u niet waar u een echte lening kunt krijgen?
    Wilt u een bedrijf starten, maar beschikt u niet over kapitaal?
    Wilt u om welke reden dan ook een lening aanvragen?
    Kerstlening nodig?

    Er is eindelijk hoop omdat Elena Nino snelle en betrouwbare leningen verstrekt, hun service 100% oprecht is en garandeert dat u de lening ontvangt wanneer u zich aanmeldt. Stuur vandaag nog een e-mail en keur deze goed op elenanino0007@gmail.com

    Bedankt en God zegene u
    VERTROUWEN
    Ingrid

    BeantwoordenVerwijderen
  65. Ik zat maandag vast met een financiële situatie en ik heb een dringende lening van 9.000 nodig om mijn schuld af te betalen. Een vriend van mij stelt me voor aan Sabin Helps en ik heb contact opgenomen met mevrouw Debra Norris Sabina voor mijn leningaanvraag en tot mijn grootste verrassing ontvang ik mijn succesvolle lening vandaag. Ik verzoek u allen die een lening nodig hebben dringend om contact op te nemen met mevrouw Debra Norris Sabina e-mail voor uw leningaanvraag: sabinhelps@gmail.com telegram: https://t.me/debranorris_helps

    BeantwoordenVerwijderen
  66. Beste

    Voor al uw financiële vragen kunt u contact opnemen met:



    stefanroger13@gmail.com



    Let op: Je hoeft niets vooraf te betalen, het is gratis

    BeantwoordenVerwijderen